Sortir

Informa't sobre les nostres classes

petits, joves i adults

Inscripcions a partir del 12 de setembre (curs 2017-18)
Inici de curs 25 de setembre (curs 2017-18)
La setmana del 25 al 29 de setembre, classes GRATUÏTES!

Infants

El moviment espontani i natural del nostre cos és la clau quan parlem de dansa creativa. Aquesta dansa està molt recomanada per als infants, ja que els hi ofereix l'oportunitat d'experimentar i explorar els diferents elements de la dansa mitjançant el joc i la dualitat entre allò imaginari i real.

A través de les diferents activitats programades, l'infant podrà explorar amb el seu cos, expressar pensaments, treballar l'escolta, treballar en equip, potenciar el pensament creatiu, empatitzar amb els companys i compartir. La dansa creativa, a més, li aportarà una millora en el desenvolupament psicomotriu, emocional i cognitiu.

Infants

Un pas més enllà de la dansa creativa però, sense oblidar la utilització del joc en algunes ocasions, per entendre alguns dels conceptes que a poc a poc volem anar compartint.

En aquestes classes l'infant utilitzarà el seu cos com a instrument i per tant, el coneixement d'aquest, de les seves possibilitats en relació a la forma, al moviment i a l'expressió.

Proporcionar una nova forma de comunicació i expressió a través de la dansa aprenent doncs, els principis tècnics d'aquesta disciplina.

En aquestes classes treballarem aspectes com:

Les possibilitats de moviment del nostre cos
La coordinació del nostre cos en moviment
Treball del pes corporal i jugar amb la gravetat
El contacte en moviment amb el terra i a la vertical
L'espai en relació al grup i al meu cos
Les diferents qualitats de moviment
La respiració, entre d'altres

Joves i adults

Al llarg del curs es vol donar l'oportunitat de treballar en la tècnica del moviment i la dansa contemporània, entenent-la com una eina per descobrir, explorar i activar la interrelació entre cos i ment, de manera que cada alumne tingui l'oportunitat d'organitzar més conscientment el seu cos en moviment.

A més d'anar consolidant la tècnica de la dansa contemporània, es realitzarà una varietat d'exercicis amb els quals treballar la força, la resistència i la flexibilitat muscular amb l'ajuda d'una respiració adequada, d'aquesta manera, retornarem al cos la seva mobilitat.

El treball de classe estarà enfocat des d'una perspectiva individual i de grup, treballant la concentració, l'escolta de grup, l'organització corporal, la coordinació, el ritme, les pauses, la respiració en moviment, la composició coreogràfica i el fet de gaudir d'un cos lliure i fluït.

Nivell Iniciació
Nivell Intermedi
Nivell Intermedi-avançat

Joves i adults

Aquestes classes et conviden a gaudir de l'art del flamenc.
Un art amb caràcter abstracte i de ritual.
Es treballarà la tècnica, el compàs i la coreografia.

Nivell Iniciació
Nivell Intermedi
Nivell Intermedi-avançat


A Carmen Amaya,
Gitanilla desgarbada, flaca, menuda, casi incorpórea, morena, con cara de ídolo trágico y remoto, pómulos asiáticos, de ojos largos cargados de presagios, brazos retorcidos, nerviosa, desgreñada como un bicho malo, mimbreña y violeta...
... el secreto de su danza y su baile no puede explicarse a la luz de ninguna técnica: nació con el baile dentro, un baile hecho de oro añejo.

De Vicente Marrer
Litoral (la Poesía del Flamenco)

Joves i adults

Col·locació, Estiraments i Tonificació

Treballem la base tècnica per tal d'assolir una millor consciència corporal
Millora la col·locació postural
Donem l'oportunitat d'establir una connexió més íntegra entre cos i ment
Treballem la força, la tonificació i els estiraments de manera saludable i progressiva
Aporta oxigenació a la musculatura evitant brusquedat i tensió en l'execució dels exercicis
Utilitzem materials i suports que ens ajuden a fer un treball més profund, curós i conscient
Proporciona més control corporal en moviment i en el teu dia a dia
Complement indispensable per a la dansa i l'esport

Infants

Les classes es plantegen fomentant el treball en equip, oblidant la competència, valorant el respecte al referent i gaudint de la dansa com una disciplina artística i de benestar sense fomentar el sexisme ni els prototips de noi/a 10, entre d'altres. El Hip – Hop és una disciplina versàtil que es pot adaptar a qualsevol estat d'ànim, engloba diferents estils i conseqüentment diferents actituds a l'hora de ballar i coreografiar.

Al llarg del curs volem que l'alumne faci un recorregut pels diferents estils del Hip-Hop com per exemple, el Ragga, Sexy Style, New Style, DanceHall, etc.

Joves i adults

L'objectiu d'aquestes classes és trobar eines de moviment que ens acompanyin en el ball flamenc. Són unes classes complementàries al flamenc i al seu ball. En aquestes, volem buscar la llibertat de moviment d'una manera conscient i veritable, per a això, es facilitaran diferents eines de tècnica corporal a través del flamenc perquè ens ajudin a trobar el nostre camí i integrar-ho en el cos d'una manera orgànica i constructiva.

Alguns dels aspectes que treballarem són:

Les possibilitats de moviment del cos i especialment del tors
Coordinar i dissociar les diferents parts del cos
Com organitzar el pes corporal i la verticalitat
Familiaritzar-nos amb el centre. Motor de tot moviment
Qualitats i intensitats de moviment. Acolorir el blanc i negre. Integrar el moviment i fer-ho teu
La interdisciplinarietat i el desenvolupament d'una sensibilitat estètica i una mentalitat oberta

Joves i Adults

Un espai on treballarem d'una banda, la dansa afromalinke; una dansa mil·lenària que es manté viva. La força d'una tradició que representa l'expressió de la vida i la connexió amb la natura. En ella s'hi mostren diferents aspectes d'allò quotidià com: naixements, matrimoni, adolescència, cultiu, caça, mort. D'altra banda, també passarem pels ritmes afromoderns; l'actualitat de la dansa afro fusionada amb aires de hip-hop i d'altres estils del món de la dansa. Ritmes com el kuduru, afrohouse... és la dansa afrocontemporània!

Amb tot, activarem l'energia positiva i la vitalitat, tonificarem el cos i treballarem la resistència aeròbica, tindrem cura del cos i ànima afavorint el desbloqueig de tensions i connectarem amb el treball d'arrel.

La metodologia de les classes estarà estructurada de la següent manera:

Escalfament coreografiat amb exercicis tonificants per a la preparació del cos
Treball de passos, coordinació, desplaçaments...
Coreografia, improvisació i estiraments