Aquesta peça ha estat en residència artística i tècnica en el Teatre Principal de Valls de la província de Tarragona, amb la visita de Chris Evans (intèrpret londinenc i assessor de moviment durant més de sis anys de la Companyia Hofesh Shechter) oferint-nos una assessoria artística.

La primera versió d'aquesta peça va ser presentada l'1 de maig de 2022 a la Sala Trono de Tarragona amb un sold out de les tres funcions programades.

L'estrena oficial d'aquesta peça ha tingut lloc en el Teatre Principal de Valls, el 12 de novembre de 2022. Seguidament els dies 18 i 19 de novembre a la Sala Trono de Tarragona i el 3 de desembre en l'Espai la Tabacalera de Tarragona dins del cicle de 'Cultura en dansa' de l'Ajuntament de la ciutat. Darrerament, en el marc del 8M, Enclaves libres, va ser representada a l'Auditori Josep Carreras de Vila-Seca.

Després de dos anys en ruta i de catorze representacions, Enclaves libres va tancar la gira el passat 1 de juny de 2024. Donem les gràcies a totes aquelles persones que ens heu acompanyat al llarg de les diferents funcions, sense el suport de totes vosaltres, res tindria sentit.

Ara, ens endinsem cap a una nova producció que molt aviat compartirem amb totes vosaltres.

L'espectacle 'Enclaves Libres'


Busquem terrenys fèrtils, Enclaves libres. Petits refugis en l'àmbit quotidià que es converteixin en un viver d'arrels que sigui capaç de fer créixer espais temporalment autònoms que ens permetin cercar noves maneres de relacionar-nos, aixoplugades sota un engranatge diferent del sistema que ens mou, però que no ens commou.

Terrenys on la bellesa ÉS, ens habita i arriba a transformar la realitat. Creiem que és en aquest transitar on esdevenen noves vies que ens poden ajudar a veure el món des d'un altre prisma. Un món on la composició de les parts, de cadascuna d'elles, és imprescindible per poder arribar a formar part d'un tot.

El resultat és un espectacle delicat, fresc, poètic i viu on la dansa, l'audiovisual, el text i l'atmosfera creada a través de la música original, viuen conjuntament. Enclaves libres, convida a submergir-se, a través dels seus diferents passatges, en un món suggerent i oníric amb la intenció d'acostar a l'espectador a una mirada íntima sobre l'amor i la llibertat.

Una mirada íntima sobre l'amor i la llibertat

Pots veure el tràiler de la obra aquí