Després de tants anys de camí acompanyades de totes vosaltres i consolidant els diferents formats que ofereix Evohé; classes regulars, divendres rotatius, espai obert, programació cultural i formacions amb professorat convidat, entre altres propostes puntuals, us presentem oficialment l'Evohé Nòmada

Nòmada són col·laboracions amb diferents projectes artístics, creatius i educatius. Nòmada és un projectes més d'Evohé que està íntimament relacionat amb el món del moviment, la creació, la dansa i les arts del moviment en els quals, col·laborem oferint el nostre servei artístic i creatiu.

Si esteu interessades en aquest format, podeu contactar amb nosaltres a info@espaievohe.com o al 722.141.004

Algunes d’aquestes col·laboracions de l’Evohé Nòmada són:

Tallers de dansa i moviment a l'INS Gabriel Ferrater de Reus amb l'alumnat de 1r de batxillerat d'Arts escèniques. Novembre 2022.
Taller de Traç i Moviment amb l'alumnat de 1r d'animació de l'Escola Art i Disseny de Tarragona. Octubre 2022.
Assessoria de moviment escènic amb la Cia. de teatre La Gata Borda en la seva darrera proposta; Clarividents, estrenada al Teatre Bartrina de Reus. Octubre i novembre 2022.
Coreografia i moviment escènic, juntament amb l’Ana Pérez, de l’espectacle Setembre a Tarragona, sota la direcció de Marc Chornet. Setembre 2022.
Professora convidada a l’Institut Pons d'Icart de Tarragona en l’assignatura d’Anatomia aplicada a la dansa.
Docent en les Jornades pedagògiques del Museu d’Art Modern de Tarragona 2022 impartint: Del cos a l’aula per a docents.
Coordinadora de la proposta Explorant la Creativitat a l’Escola El Miracle de Tarragona amb alumnat de P4 i P5, curs 2021-22.
Codirecció artística de Ravals en dansa, coreografia de cloenda dins del projecte Reus Espais Vius 2021.
Coordinadora de la programació de dansa i moviment dins del projecte l'Acadèmia d'Artistes de Tarragona 2021.
Membre del projecte l’Artista va a l’Escola del curs 2020-21 a l’Escola El Pràctiques.
Membre jurat en el Festival Internacional de Teatre de Tarragona; FITT 2020.
Ponent de la XVII Jornada de Pedagogia de l'Art i Museus: InterArts. Moviment, corporeïtat i so en la pedagogia de l'Art organitzada pel Museu D’art Modern de Tarragona.
Programadora en la gestió cultural del Camp de Tarragona en l’àmbit de la dansa: Cicle Tarragona en Dansa, Sala Trono, El Club d’espectadors de l’Associació Anima’t i a l'Espai Jove La Palmera/dansa, amb la col·laboració de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona.
Creadora del format Sintonies; donant vida al moviment.
Programadora a l’Espai Evohé de propostes innovadores al territori de Tarragona, com la dels reconeguts italians Segni mossi (amb la seva aportació genuïna sobre el traç i el moviment), que van realitzar les formacions Orange i Red i els tallers en família.
Creadora i coordinadora del projecte creatiu, El Mar, projecte artístic de dansa i moviment destinat a primària a l’Escola el Miracle de Tarragona.
Professora del Taller de Cos i Moviment amb l’alumnat del batxillerat d’arts escèniques de l’IES Gabriel Ferrater de Reus.
Direcció de moviment i creadora de coreografies amb la Cia. La Gata Borda de Reus, amb el seu darrer espectacle «Molt Soroll per res» de William Shakespeare sota la direcció d’Ester Corts.
Col·laboradora amb l'Aula de Teatre de Lleida (Cicle Formatiu de Grau Superior), sent projecte creatiu acollidor d'alumnat en pràctiques.
Professora col·laboradora del projecte Dancer’s Ways
Professora de tallers i cursos de traç i moviment a l’escola d’Art i Disseny de Tarragona (moviment i traç). També hi col·labora com a model en moviment.
Projecte col·laboratiu dins del Festival Tarragona sona flamenc.
Taller de dansa creativa en família al festival MiniPop de Tarragona.
Ponència i taller en les Jornades MasterHeart dirigides per Núria Rios.
Col·laboracions artístiques entorn de la dansa i el moviment en l’àmbit educatiu tant a primària com a secundària a diferents escoles de la ciutat de Tarragona.
Col·laboració amb la marca de roba i complements SUMI. Presentació al Showcase i model en dansa d'algunes de les seves creacions.
Tallers de Cos a escena organitzat per l’Espai Jove Kesse en col·laboració de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona.
Creadora, juntament amb Ignasi Mayals, de diferents propostes audiovisuals pel 8M.


Evohé és un projecte rigorós i compromès amb la dansa i les arts del moviment on posa l'accent en el coneixement corporal, en una ampliació del llenguatge del cos i en l'entrenament de la tècnica per obtenir cossos que es converteixin en instruments ben afinats per posar-los al servei de la creativitat.

L'aprenentatge d'habitar un cos en moviment.