Canalització, precisió i escolta

21 - NOVEMBRE - 2015

10:00h - 14:00h

Preu: 30€

Amb Anna Borràs

Durant aquest taller, els participants estaran animats a l’investigació sobre les diferentes relacions entre els cossos. Treballarem cap a formes i camins orgànics de moviment fluits els quals s’oposen als patrons ja codificats. Ens centrarem i utilitzarem els dos, la cooperació i l’oposició amb/contra del terra, sempre trobant altres forçes que ens permetin moviments eficients i extrems a les nostres possibilitats, anant cada vegada més lluny.

A través de la simplicitat aprenem maneres de caure i de moure’ns per l’espai. Utilitzant tots els nostres recursos corporals amb confiança i intuició.

Espai i temps: conciència, atenció per l’ambient i del que està passant, per tal de ser capaços de respondre inmediatament cap a qualsevol demanda.

Treballarem i ens centrarem en la relació entre cossos (partner work i contact), l’utilització de l’espai i l’escolta. El treball serà físic, precís i dinàmic.

Prendrà importància la recollida d’allò experimentat i es farà mitjançant l'observació als/les companys/es, les devolucions verbals, l’escriptura automàtica i la mostra física d’allò més rellevant.

El taller està dirigit a qualsevol edat i persona que tingui nocions o no per la dansa. Ser hàbil al moure’s, tenir una escolta entre els diferents cossos i no tenir por d’experimentar i estar obert a nous horitzons ja és més que suficient. Tanmateix com tenir una resistència a la repetició de material i de no posar límits als seus moviments.

Curs dirigit a adults i joves
Per assistir al taller caldrà fer una reserva prèvia abans del divendres 20 de novembre de 2015.
Envia'ns un e-mail a info@espaievohe.com o truca'ns al 722.141.004
El taller es realitzarà amb un mínim de 5 alumnes
Recorda! 21 - NOVEMBRE - 2015 / 10:00h - 14:00h / Preu: 30€

Anna Borràs
Si voleu saber més sobre Anna Borràs entreu a

annaborras.com/biografia
annaborras.com/videos