Cos i Moviment

11 - juny - 2016

De 10:00h a 14:00h

Preu taller: 30€

Amb Adriana Rubio

La Pedagogia Cos i Moviment ® té com objectiu prendre consciència del propi cos concebut com una unitat motriu i energètica que integra emoció i llenguatge. La finalitat d’aquesta pedagogia és recuperar l’escolta del nostre cos i habitar-lo de manera conscient.

El treball duu a la consciència la unitat corporal-energètica que som. Ens basarem en el comportament del sistema nerviós mitjançant exercicis concrets que potencien l’equilibri dels sistemes que regulen el moviment, les funcions emocionals i mentals.

La millora de les postures corporals afavoreix l'augment de recursos de moviment, economitza l'esforç i modifica de manera positiva allò que ens produeix malestar. Tot plegat ens permet viure el temps present, expressar el que sentim i desenvolupar el nostre potencial creatiu, expressiu i comunicatiu.Data límit d'inscripció i pagament: dijous 9 de juny de 2016
Envia'ns un e-mail a info@espaievohe.com o truca'ns al 722.141.004
El taller es realitzarà amb un mínim de 5 inscripcions
Recorda! 11 - JUNY - 2016 / 10:00h a 14:00h / Preu taller: 30€

Adriana Rubio
És llicenciada en filosofia i en Educació Primària. S’ha format amb Anna Maria Vidal i amb Mona Belizán, amb qui ha realitzat la formació d’Educadora Corporal en Pedagogia Cos i Moviment ®.