Punt de partida

Taller de dansa contemporània

5 - NOVEMBRE - 2016

10:00h-14:00h

Preu: 40€

Amb Anna Borràs

El taller constarà de quatre hores repartides en l'estudi intern sobre la seva pròpia metodologia de treball. Un treball constant, físic, trobant la relació entre cos-ment i sentiment, partint des del punt més sincer en un mateix.

Serà un taller intens el qual involucrarà treball de terra, seqüències tècniques, ràpides i detallades d'una forta explosió i força, així com al mateix temps, experimentarem les suspensions i com tornar una vegada més a les explosions. Sent compactes i ràpids i també, desfets. Sent fluids, sense tenir un punt final.

D'altra banda ens endinsarem en el procés de creació que l'Anna ha viscut amb la peça CAIRO i Aryo.

L'Anna habilitarà la ment creativa, conduint-nos des de la passió, determinació, força, musicalitat i el més important; la intenció/honestedat en qualsevol opció que s'esculli a través de la sessió.

Anna Borràs presenta el seu projecte personal Anna Borràs Company on farà tres anys el va inicià i va començar a experimentar les diferents tècniques, dinàmiques i sobretot un profund estudi en la seva qualitat de moviment. Actualment, el moviment que l'Anna produeix és únic, disciplinat i rigorós en la connexió entre cos-ment i per tant, des de la sinceritat en el que sentim o expressem.

El taller està dirigit a persones que tinguin nocions per a la dansa. Ser hàbil en moure's, tenir una mínima escolta entre els diferents cossos, no tenir por d'experimentar i estar obert a nous horitzons.

Curs dirigit a adults i joves
Per assistir al taller caldrà fer una reserva prèvia abans del divendres 4 de novembre de 2016.
Envia'ns un e-mail a info@espaievohe.com o truca'ns al 722.141.004
Les classes es realitzaran amb un mínim de 5 inscripcions
Recorda! DISSABTE 5 NOVEMBRE 10:00h a 14:00h / Preu: 40€

Anna Borràs
Si voleu saber més sobre Anna Borràs entreu a:

annaborras.com/biografia
annaborras.com/videos