RETIR LUONTO

24 · 25 · 26 d’abril 2020

Preu: 220€ tot inclòs
Dietes, allotjament i activitats

a La Bartra
al cor de les muntanyes de Prades

Donant vida al moviment. Natura, moviment, música i so

Us proposem un cap de setmana de desconnexió per endinsar-nos en la pròpia connexió. Una experiència envoltada de natura, moviment, música i so que comptarà amb un programa enfocat a l'escolta del cos i al moviment conscient i creatiu.

Aquesta trobada, en un entorn de calma i natura, ens convida amablement a dirigir l'atenció al nostre univers més íntim a través de l'escolta corporal i del moviment com a instruments inspiradors i transformadors. Un seguit de propostes que ens ajudaran a aprofundir en la consciència corporal i en habitar un cos en moviment per donar pas al nostre autèntic potencial creatiu.

Mitjançant la pràctica de diferents dinàmiques corporals basades en un enfocament estructural, energètic i creatiu, potenciarem la creativitat, afavorirem la consciència corporal i buscarem les eines que ens facilitin un millor domini del moviment expressiu.

Ens trobarem a La Bartra, situada al cor de les muntanyes de Prades per crear un espai màgic, un lloc de trobada, creativitat i sensibilitat. Un lloc ideal per a la pràctica d'escolta corporal conscient que pugui transcendir a una escolta també col·lectiva.

DIRIGIT A:

Persones que vulguin treballar en el seu desenvolupament personal a través del cos i el moviment sota una mirada creativa
Persones en contacte amb el món artístic i creatiu
Totes aquelles persones que desitgin entrar en contacte amb la dansa des d'un lloc conscient i amable
Educadors/es, terapeutes i professorat amb ganes d'explorar la seva creativitat

Per assistir al Luonto no són necessaris coneixements tècnics de dansa

  Dieta vegetariana, ecològica i de proximitat

 Cal portar sac de dormir, tovallola, botella d'aigua, roba còmoda, mitjons antilliscants i dobles, frontal o llanterna, màrfega i manta de sofà. Si no tens màrfega i/o manta, Evohé disposarà d’aquest material.

LLOC on es realitzarà:

La Bartra
Ctra. La Riba-Farena Km. 11 - 43459 Montblanc (Tarragona).
La Bartra està situada al cor de les muntanyes de Prades. La casa, situada al mig de la natura, disposa 35 places distribuïdes entre el refugi (habitació compartida), habitacions i casetes de fusta, sanitaris estil càmping, menjador comunitari, biblioteca, sala de 120 m² i diferents espais lliures per gaudir d'una estada molt agradable. Visita La Bartra

La Bartra ens convida a donar una ullada a la seva normativa per tal de tenir cura de l'espai i l'entorn: Consulta la normativa de La Bartra

Luonto comptarà amb la participació de:

Bany de so amb Xavi Sorolla
Concert meditatiu amb Gongs, tambors, bols tibetans, bols de quarz i altres instruments sanadors. Sons per a calmar la ment, obrir el cor i il·luminar el present. Un massatge sonor profundament relaxant que disminueix l'estrès i restableix l'equilibri energètic del nostre cos. Llegir més.

Sessions de Kirtan Song i piano en directe amb Lídia Papió
Pianista i pedagoga de formació clàssica, ha evolucionat cap a un estil personal, per anar més enllà de la tècnica i transmetre una música directa, transformadora i connectada amb les emocions.
Aprofundint en el treball corporal i gaudint en cada interpretació, es comunica des d'aquells espais interns on resideix la vulnerabilitat i que són alhora el nucli de la força i l'energia, de la confiança i la creativitat.
La Lídia ens acompanyarà amb improvisacions i peces pròpies. Llegir més.

HandPan amb Mar Loi
HandPan és un instrument de percussió melòdica que facilita l'expressió i comunicació d'emocions i sensacions a través de la seva música vibracional i envoltant. La Mar toca el Handpan des de 2017 i acaba de publicar el seu primer àlbum. Ofereix concerts musicals i també, sessions d'acompanyament en tallers o esdeveniments complementaris. La música és el seu vehicle d'expressió corporal i personal. Llegir més

Dinàmiques corporals i moviment amb Ana Corredor
Ballarina, pedagoga de la dansa i el moviment i directora del projecte Evohé (espai de dansa, creació i arts del moviment) a Tarragona.
El recorregut vital de l'Ana, juntament amb la seva formació professional i els anys d'experiència en la docència de la dansa, l'han propiciat a trobar un camí singular i propi envers el moviment i als aprenentatges corporals.
Un camí, en cultiu fins avui dia, que li dóna l'oportunitat de transformar un aprenentatge des del judici, a un aprenentatge basat en la curiositat; de la por a l'error, a la recerca amb errors; de silenciar la vulnerabilitat, a donar-li veu i presència; del transitar de l'individual al col·lectiu i d'entendre que des d'un lloc honest, veritable i posant la tècnica al servei de la creativitat, arribem a encarnar el nostre moviment d'una manera singular i delicada. Llegir més


Opcions de pagament. Tria una de les opcions!

A) 1 pagament de 220€ al realitzar la teva inscripció
B) 2 pagaments de 110€ que s'hauran d'abonar de l'1 al 5 els mesos de febrer i març
C) 3 pagaments de 73,40€ que s'hauran d'abonar de l'1 al 5 els mesos de febrer, març i abril
· Si necessites fraccionar més el pagament, contacta amb nosaltres a info@espaievohe.com

Fins quinze dies abans del retir es podrà retornar l'import pagat si creus que finalment no podràs venir. Passat aquest període, no es podrà retornar l'import íntegre, es retornarà el 50%.

Formalitza la teva inscripció AQUÍ