1r trimestre 2020

4 blocs de tallers mensuals amb continguts diferents cada mes!
Tallers setmanals en dimarts i dijous de 19h a 21h

Evohé
C/ Fortuny, 23 Tarragona. Edifici de La Cooperativa

Nova proposta carregada de dansa, moviment i creació!

Una proposta pensada per a poder conviure d'una manera més segura amb la situació actual que ens acompanya però, amb l'objectiu de continuar oferint-vos un espai d'enriquiment corporal basant-nos en el moviment, la dansa i la creació des d'una perspectiva tècnica i/o creativa. Un temps on poder enriquir el nostre cos i profunditzar en una mirada més àmplia cap a l'univers de l'art de la dansa i el moviment.

La proposta consta de 4 tallers relacionats amb la dansa, el moviment i la creació que es repetiran mes a mes durant el primer trimestre. Cada mes es repetirà l'estructura de tallers però, cada bloc de taller oferirà continguts diferents per tal de profunditzar al llarg dels tres mesos en les especificitats de cada un dels apartats donant-nos l'oportunitat de treballar les diferents tècniques o recursos creatius que demana cada bloc de treball.


* Fixeu-vos que els títols grans són els blocs que es repeteixen mes a mes i el títol petit que l'acompanya indica la temàtica a treballar cada mes.

Descripció i objectius dels quatre blocs

CORPORALITATS
A través de diferents dinàmiques corporals enriquirem el nostre moviment, passejarem per terrenys nous i desconeguts que ens permetran nodrir els nostres moviments. Aportarem una varietat de recursos per a la nostra imaginació perquè aquesta, a poc a poc, s'entregui a la creativitat. Un format que aprofundeix en la consciència corporal, en l'entrenament de la imaginació i en habitar un cos en moviment i tot, per preparar degudament el terreny i donar pas al nostre moviment més autèntic inspirat per les diferents premisses aportades en les sessions. Un treball tècnic i creatiu que amplificarà el nostre camp de moviment.

FLAMEN·COS
Sessions complementàries al ball del flamenc, on alguns dels aspectes que treballem són: Les possibilitats de moviment del cos i especialment del tors, coordinar i dissociar les diferents parts del cos, com organitzar el pes corporal i la verticalitat, familiaritzar-nos amb el centre (motor de tot moviment), qualitats i intensitats de moviment, acolorir el blanc i negre, integrar el moviment i fer-ho teu, la interdisciplinarietat i el desenvolupament d'una sensibilitat estètica i una mentalitat oberta.

COREOGRÀFICS
Quin plaer sentir incorporats en el nostre cos una seqüència de passos que ens permetin transitar el plaer del moviment!, veritat? I repetir, repetir i repetir sentint que et fas teva aquesta coreografia, quina satisfacció! En aquest taller tindràs l'oportunitat d'experimentar-ho! S'oferirà una coreografia que anirem aprenent pas a pas donant-vos mecanismes per al control i la fluïdesa del moviment i així, a poc a poc fer-vos vostra la coreografia i poder gaudir d'aquesta cadena de moviments que esdevenen un plaer transitar-los.

SINTONIES
A través de la pràctica de diferents dinàmiques corporals basades des d'un enfocament estructural, energètic i creatiu, té com a objectiu potenciar la creativitat, afavorir la consciència corporal i aconseguir un millor domini del moviment expressiu. Tot això, per a contribuir a una major fluïdesa del teu moviment connectat amb el propi i autèntic potencial creatiu.

Dirigit a...

Corporalitats: persones en contacte amb la dansa que tinguin interès a aprofundir en la investigació del seu moviment a partir d'exercicis que alimentaran imaginació, cos i moviment. Persones amb ganes de buscar l'impuls intern perquè esdevingui la dansa.

flamenCos: persones en contacte amb el flamenc o flamenCos que desitgin treballar en aquesta disciplina complementària al flamenc per tal de tenir un millor domini del cos per al flamenc. Es requereixen tenir assolits els coneixements bàsics del flamenc/flamenCos.

Coreogràfics: la coreografia serà d'un nivell intermedi per la qual cosa serà necessari que les persones interessades practiquin dansa habitualment i coneguin (encara que no la dominin a la perfecció) la tècnica bàsica del contemporani.

Sintonies: persones que desitgin treballar en el seu desenvolupament personal i de moviment a través del cos i la dansa sota una mirada creativa. No són necessaris coneixement tècnics de dansa.

Per a aquestes trobades complirem amb la normativa, tant en l'aforament, la higiene i la distància de seguretat. Els grups no seran de més de 8 persones. En el nostre espai disposem de productes desinfectants tant per a les mans com per a la neteja de la sala i disposem d'espai i ventilació suficient per poder activar un protocol segur.

Per inscriure's als tallers és necessari poder assistir els dos dies del taller escollit.

1 taller/mes 50€ · 2 tallers/mes 90€ · 3 tallers/mes 140€

Formalitza la teva inscripció AQUÍ