Sintonies

Tallers de Moviment Creatiu Conscient
Dates 2021: 25/09, 16/10, 20/11 i 11/12

Dates 2022: 22/01, 19/02, 26/03 i 14/05

11:00h a 13:30h

On el moviment es troba amb la dansa

Un espai que ens convida a estar presents i a connectar-nos amb la pròpia singularitat i que aquesta, esdevingui la nostra llavor creativa. Un espai íntim on poder jugar i explorar amb el moviment mitjançat l'escolta activa de manera individual i col·lectiva. Trobar nous camins d'aprenentatge mitjançant l'ús de diferents pedagogies de la dansa i el moviment, aportant-nos riquesa en el nostre dansar i en la nostra consciència corporal.

Una oportunitat per investigar sobre els diferents diàlegs que puguin anar sorgint al llarg de les sessions deixant que la sensibilitat, l'escolta, la intuïció i la relació amb altres cossos ens situï en terrenys verges i desconeguts i en aquests, aprofundir en les pròpies limitacions i potencialitats amb l'objectiu de connectar-nos amb el nostre potencial creatiu.

L'objectiu és estar presents amb una actitud d'entrega i plenitud per donar-nos l'espai i el temps a l'acció de compartir i crear activant la confiança com un estat corporal i no només mental. Són trobades on poder habitar un cos en moviment entenent el cos com a unitat i el moviment com a mitjà d'expressió on conflueixen els aspectes funcionals, sensitius i emocionals.

Sessions dirigides a persones amb o sense coneixements tècnics de dansa i amb ganes de créixer i experimentar a través del cos i el moviment. Les sessions estan plantejades amb continuïtat però, es poden assistir a sessions soltes.

Si vols conèixer més sobre el format Sintonies, clica AQUÍ


Testimonis:

"L'alquímia de la música, el moviment, la delicadesa, l'elegància i els detalls curosament presentats, barrejats amb el cullerot virtuós de l'Anna Corredor fan que sorgeixi  una substància que un cop la proves es converteix en un plaer per als sentits."

A. A.

"Para mí Sintonías fue descubrir un camino a la creatividad personal con una mirada colectiva.
De repente crear se conjugó en plural (con todos los inputs positivos y novedosos que eso supone).
Muchas personalidades distintas abriéndose a experimentar conjuntamente.
Si la dejas entrar, es una experiencia que te cambia."

A. L.

"Sense tenir cap experiència en dansa, però sí certes ganes de provar, em vaig apuntar al Sintonies. Recordo la primera sessió, la premissa era: no questionar-se res, deixar-se anar, tot és vàlid. Semblava fàcil, però no ho era gens. Al final de la sessió vaig entendre que tenia molt a fer.
En les següents sessions es van fer moltes propostes per tal de treballar en el interior de cadascú. Jo cada vegada estava més còmode, més obert, més lliure. Va ser un reconeixement de mi mateix. Tota una evolució personal que em va ajudar a millorar-me. Algunes d'aquestes propostes les he utilitzat com a professor de secundària a l'aula, com a dinàmica de grup i el resultat ha estat sorprenent. Tota una descoberta!! Moltes gràcies Ana per la teva professionalitat i estima!"

M. R.

"Entrar en sintonia conmigo, y con las demás compañeras del taller. Un espacio para sentirse y para construir con todos nuestros sentidos, un placer a desarrollar."

A. B.


LLOC on es realitzarà:

La Selva del Camp (Tarragona)
a Les Golfes de ca Flassada
Passatge Carnisseria, 20, La Selva del Camp
Com arribar

Per arribar a Les Golfes de ca Flassada, et recomano que segueixis aquestes indicacions, ja que si fas cas del google maps et portarà per una altra ruta i tens més possibilitats de desorientar-te si no coneixes el poble.
Si vens amb cotxe des de la C-14, a l'entrar a la Selva del Camp, et trobaràs amb una rotonda, la plaça de Catalunya, d’allí agafes l'avinguda de la Llibertat fins a la plaça del Molí del Rovellat, baixes pel carrer dels Molins fins al final i gires a l’esquerra, passaràs per sota els ponts.
Arribes a una petita rotonda, segueixes recte per la raval de Sant Pere, deixant el cementiri a l'esquerra, tot seguit del cementiri, a l'esquerra, hi ha la zona per aparcar els cotxes.
D'allí, caminant, creues el carrer pel pas de vianants i uns metres més avall a la dreta, hi ha el "Passatge de ca Flassada" per on has d’entrar fins arribar a la sortida, on hauràs de girar a mà dreta. Dues cases més amunt hi trobareu, Les Golfes de ca Flassada, al numero 20 del Passatge de la Carnisseria.

Ubicació Pàrquing AQUÍ
Entrada Ca Flassada AQUÍ

Per a aquestes trobades complirem amb la normativa, tant en l'aforament, la higiene i la distància de seguretat. En el nostre espai disposem de productes desinfectants tant per a les mans com per a la neteja de la sala i disposem d'espai i ventilació suficient per poder activar un protocol segur.

Preu sessió: 35€


Per formalitzar la teva inscripció envia'ns les següents dades:
Nom i cognom, e-mail de contacte, telèfon de contacte i procedència
a info@espaievohe.com o WhatsApp al 722.141.004

El taller es realitzarà amb un mínim de 6 inscripcions


Taller impartit per Ana Corredor
.