From the ground to the flow

Taller de dansa i moviment amb Kiko López

29 abril 2023
de 10h 13:30h

Dia Internacional de la Dansa amb Kiko López

Aquesta proposta neix amb l'objectiu de potenciar i expandir la nostra relació en el fet de fluir amb la gravetat el moviment i l'espai on ens relacionem.

Aprofundint en el moviment d'ona i entenent l'estructura del cos com un canal pel qual el moviment es connecta, flueix i es comunica amb totes les parts, com una espiral infinita plena d'energia i ritme.

Un treball on inclourem: floor work , consciència corporal/espacial, jocs, improvisació i finalitzarem amb una part més coreogràfica incloent tot allò treballat.

From the ground to the flow té com a objectiu principal fer que totes les persones assistents, siguin del nivell que siguin, puguin sentir-se incloses dins d'una energia col·lectiva/individual i així, potenciar la seva essència de com ser en moviment. Una xarxa de persones en moviment.

Coneix a Kiko López

https://www.kikolopez.es/sobre-mi

INSCRIPCIONS I PREU:

60€

Per formalitzar la teva inscripció envia'ns les següents dades:

Nom i cognom, e-mail de contacte, telèfon de contacte i procedència a info@espaievohe.com o WhatsApp al 722.141.004

Dirigit a tots els públics amb nocions de dansa

El taller es realitzarà amb un mínim de 6 inscripcions


LLOC on es realitzarà:

La Selva del Camp (Tarragona)
a Les Golfes de ca Flassada
Passatge Carnisseria, 20, La Selva del Camp
Com arribar

Per arribar a Les Golfes de ca Flassada, et recomano que segueixis aquestes indicacions, ja que si fas cas del google maps et portarà per una altra ruta i tens més possibilitats de desorientar-te si no coneixes el poble.
Si vens amb cotxe des de la C-14, a l'entrar a la Selva del Camp, et trobaràs amb una rotonda, la plaça de Catalunya, d’allí agafes l'avinguda de la Llibertat fins a la plaça del Molí del Rovellat, baixes pel carrer dels Molins fins al final i gires a l’esquerra, passaràs per sota els ponts.
Arribes a una petita rotonda, segueixes recte per la raval de Sant Pere, deixant el cementiri a l'esquerra, tot seguit del cementiri, a l'esquerra, hi ha la zona per aparcar els cotxes.
D'allí, caminant, creues el carrer pel pas de vianants i uns metres més avall a la dreta, hi ha el "Passatge de ca Flassada" per on has d’entrar fins arribar a la sortida, on hauràs de girar a mà dreta. Dues cases més amunt hi trobareu, Les Golfes de ca Flassada, al numero 20 del Passatge de la Carnisseria.

Ubicació Pàrquing AQUÍ
Entrada Ca Flassada AQUÍ